Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

JuCad Carbon trolley

JuCad Carbon trolley

JuCad Carbon trolley

De stabiele carbon trolley valt op, zowel door zijn extreme lichtheid als zijn sierlijke, lichtjes glinsterende fullcarbon frame in het unieke JuCad design.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 702,48 Incl. BTW € 850,00

JuCad Carbon trolley Beschrijving

De stabiele carbon trolley valt op, zowel door zijn extreme lichtheid als zijn sierlijke, lichtjes glinsterende fullcarbon frame in het unieke JuCad design. De trolley gemaakt van het modernste materiaal, glijdt sportief en elegant over de golfbaan. De grote, van vier kogellagers voorziene, lichtloop wielen met snelsluitingen bieden het hoogste rijcomfort, ook op moeilijk begaanbaar terrein. De in hoogte verstelbare handgreep ontziet de rug tijdens uw rit over de golfbaan. In enkele seconden wordt de trolley na de golfronde ingepakt tot een uiterst klein pakketformaat en kan gemakkelijk worden opgeborgen in de kofferbak van elke sportwagen. Ook voor de vliegreis is de JuCad Carbon de ideale partner.
Golfballen.be

Over golfballen.be

Golfballen.be is al meer dan 20 jaar de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.  
meer over ons

Neem contact op

Betaal methode