Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

JuCad Titan 3 Wheel

JuCad Titan 3 Wheel

JuCad Titan 3 Wheel

Jucad Titan 3 wheel is de ultralichte golftrolley zonder aandrijving, gemaakt van hoogwaardig gesatineerd titanium door de veeleisende golfer gewaardeerd vanwege zijn elegantie en waardevastheid.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 1.074,38 Incl. BTW € 1.300,00

JuCad Titan 3 Wheel Beschrijving

Jucad Titan 3 wheel is de ultralichte golftrolley zonder aandrijving, gemaakt van hoogwaardig gesatineerd titanium door de veeleisende golfer gewaardeerd vanwege zijn elegantie en waardevastheid. De grote lichtloop wielen met viervoudige kogellagers en snelsluiting bieden het hoogst mogelijke rijcomfort. De JuCad Titan is eenvoudig en zeer klein op te vouwen en past met een mini pakketgrootte van 65 x 35 x 10 cm in de kleinste kofferruimte. De vlieggewicht past zelfs met de golftas in de travelcover en is daarmee de ideale begeleider voor de reisgrage golfspeler. Deze trolley kent geen gewichtsbeperking en is ook geschikt voor de zware bags van de Pro golfers.
Golfballen.be

Over golfballen.be

Golfballen.be is al meer dan 20 jaar de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.  
meer over ons

Neem contact op

Betaal methode